هشتمین مسابقه ملی ژئولیگ برگزار شد

هشتمین مسابقه ملی ژئولیگ با حضور 19 تیم از دانشگاههای کشور به میزبانی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ هشتمین مسابقه ملی ژئولیگ با همکاری معاونت پژوهشی و فناوری و انجمن علمی دانشجویان دانشکده مهندسی نقشه برداری دانشگاه در روز پنجشنبه مورخ 21 اردیبهشت با حضور 19 تیم از دانشگاههای مختلف کشور در محل دانشکده مهندسی نقشه برداری دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی برگزار شد.
در این رویداد امیر سرتیپ فخری معاون وزیر دفاع و رئیس سازمان جغرافیایی نیروهای مسلح و معاون پژوهشی سازمان از روند مسابقه بازدید نمودند.
در انتهای بازدید جلسه ای با هدف تعامل بیشتر سازمان با دانشگاه با حضور اعضای هیات علمی دانشکده و مسئولان دانشگاه برگزار شد.
در مراسم اختتامیه این مسابقه علاوه بر امیر سرتیپ فخری، جناب آقای دکتر جاویدانه رئیس سازمان نقشه برداری کشور حضور داشتند.
در پایان رویداد تیم‌ دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی، تیم دانشگاه تبریز و تیم دانشگاه زنجان مقام اول تا سوم را کسب نمودند.

1402/02/21

كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.