برگزاری همایش علمی داخل دانشگاه

به کنفرانس­ها، گردهمایی­ های علمی، کنگره ­ها، کارگاه ­های آموزشی و صنعتی که با همکاری مراکز علمی و صنعتی برگزار می­ گردد، همایش می ­گویند. مطابق با آیین­ نامه برگزاری همایش علمی، دو نوع همایش، همایش مستقل که منابع مالی آن را مراکز علمی و صنعتی تأمین می­ کنند و همایش وابسته که کلیه هزینه ­های آن را دانشگاه تأمین می­کند.

1.   هیات­ علمی فرم درخواست برگزاری همایش را تکمیل نموده و به معاونت پژوهشی دانشکده ایمیل نماید.(pajoohesh[AT]eetd.kntu.ac.ir)

2.  موضوع همایش و انتخاب دبیر همایش توسط معاونت پژوهشی در شورای دانشکده مطرح می‌شود.

3.  معاونت پژوهشی دانشکده با همکاری علاقه‌مندان به برگزاری همایش فرم برگزاری همایش را تکمیل و به همراه مدارک ذیل جهت طرح موضوع در شورای پژوهشی دانشگاه ارسال می­ کند.

مدارک لازم جهت برگزاری همایش:

·         موضوع و اعتبار علمی و سوابق همایش

·         لزوم برگزاری همایش

·         برآورد هزینه ­های تقریبی

·         معرفی احتمالی نهادهای حمایت­ کننده و یاریگران مالی همایش به همراه تفاهم‌نامه اولیه

·         پیشنهاد محل و زمان برگزاری

·         معرفی چند نفر از اعضا هیات‌علمی دانشگاه به‌عنوان اعضا کمیته اجرایی

·         معرفی چند نفر از اعضا هیات‌علمی سایر دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی و صنعتی جهت عضویت در کمیته علمی همایش

نکات مهم:

·         خواهشمند است آیین نامه را  مطالعه نمایید.

·         مطابق با آیین ­نامه ریاست همایش برعهده رئیس دانشگاه می­ باشد.

·         پس از برگزاری همایش دبیر آن می­ بایست گزارش مبسوطی از عملکرد خود در شورای پژوهشی دانشگاه ارائه دهد.

·         نرم ­افزارهای خریداری شده در همایش جهت استفاده در همایش­ های بعدی در اختیار معاونت پژوهشی قرار گیرد.

1399/11/28