پرداخت تشویقی به فعالیت‌های پژوهشی و فناورانه دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه

1.      مطابق آیین نامه پرداخت تشویقی به فعالیت های پژوهشی و فناورانه دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی، به فعالیت های پژوهشی دانشجویان تشویقی تعلق می­ گیرد.

2.      ابتدا اطمینان حاصل کنید که فعالیت پژوهشی توسط استاد راهنما در سیستم گلستان ثبت و تأیید پژوهش شده باشد.

3.      در صورت داشتن شرایط، فرم پرداخت تشویقی به فعالیت پژوهشی را دریافت کنید و بخش اول فرم را تکمیل فرمایید.

4.      بخش دوم فرم نیز توسط استاد راهنما و بر اساس اطلاعات ثبت شده در سیستم گلستان برای کد مقاله پر شود.

5.      فرم تکمیل شده را به همراه مستندات لازم برای معاونت پژوهشی دانشکده ایمیل ­نمایید. (pajoohesh[AT]eetd.kntu.ac.ir)

6.      فعالیت مورد نظر پس از بررسی و تایید توسط کارشناس دفتر پژوهش با امضای معاونت پژوهشی دانشکده برای دفتر معاونت پژوهشی داشگاه ارسال می شود.

7.      فعالیت مورد نظر پس از بررسی توسط کارشناس دفتر توسعه پژوهش دانشگاه جهت پرداخت مبلغ تشویقی به معاونت اداری و مالی دانشگاه ارسال می شود.

نکات مهم:

·         خواهشمند است آیین­ نامه را مطالعه نمایید.

·         مقاله باید مستخرج از پایان‌نامه یا رساله باشد.

·         نام دانشگاه صنعتی خواجه‌نصیرالدین طوسی یا عبارت دقیق (. K. N. Toosi University Of Technology) در فعالیت های پژوهشی و فناورانه به عنوان آدرس دانشجو ذکر شده باشد.

·         انجام فعالیت‌های پژوهشی و فناورانه، حین تحصیل یا حداکثر تا یک سال و نیم بعد از فارغ‌التحصیلی دانشجو باشد.

·         دانشجویان دکتری از مقاله سوم به بعد می‌توانند تشویقی دریافت کنند.

·         شماره شبای حساب خود را حتماً در قسمت مربوطه بنویسید.

کارشناس: سرکار خانم ملکی

داخلی: 377