رئیس دانشکده مهندسی مکانیک و پردیس ملاصدرا منصوب شد
با حکم رئیس دانشگاه، دکتر محمدرضا همایی نژاد به سمت "رئیس دانشکده مهندسی مکانیک" دانشگاه منصوب شد.
با حکم رئیس دانشگاه، دکتر محمدرضا همایی نژاد به سمت "رئیس دانشکده مهندسی مکانیک و پردیس ملاصدرا" دانشگاه منصوب شد.
به گزارش روابط عمومی؛ دکتر امیررضا شاهانی، رئیس دانشگاه ضمن تقدیر از خدمات دکتر علی اصغر جعفری (رئیس سابق دانشکده مهندسی مکانیک و پردیس ملاصدرا)، طی حکم مورخ 1402/11/30، دکترمحمد رضا همایی نژاد را به سمت «رئیس دانشکده مهندسی مکانیک و پردیس ملاصدرا» دانشگاه منصوب کرد.
در این حکم آمده است: «امید است ان شاءالله در ظل توجهات حضرت ولی عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) و با همکاری سایر مسئولان ذیربط در جهت پیشبرد اهداف متعالی دانشگاه و خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران موفق و مؤید باشید».

از مهمترین سوابق دکتر همایی نژاد میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
- بیش از 10 سال همکاری با فارغ التحصیلان دانشگاههای مختلف به منظور راه اندازی شرکتهای دانش بنیان و استارت آپ های فناوری
- و مدیر گروه طراحی کاربردی در دانشگاه

پایان خبر/